36 от колите обаче вече са върнати на собствениците им,

...
 36 от колите обаче вече са върнати на собствениците им,
Коментари Харесай

Бургас рекордьор по отнети коли заради пияни или дрогирани шофьори

 36 от колите обаче към този момент са върнати на притежателите им, разкри комисар Марин Димитров

Паркингите на Министерство на вътрешните работи, на които под защита стоят колите на водачи, хванати с данни за приложимост на алкохол или опиати, се оказаха незадоволителни в Бургас. Пред бТВ комисар Марин Димитров от „ Охранителна полиция “ разкри, че колите със свалените номера са под непрекъсната полицейска защита и с видеонаблюдение 24 часа в денонощието. 

„ Над 300 са отнетите коли в страната. Една трета от тях са от региона “, разясни кореспондентът Лора Стаматис. 

36 от тези 100 автомобила обаче към този момент са върнати след определение на съда, добави комисар Димитров. 

Той удостовери, че лидерът на таксиметровия автомобил, който също е на наказателния паркинг, е хванат в провинение, само че не посочи дали е карал пийнал или дрогиран. 

„ Паркингът ни бе възложен от Община Бургас. Тук съхраняваме коли на водачи, които са карали с алкохол в кръвта с централизация над 1,2 промила или под влияние на наркотични субстанции. Колите се лишават в интерес на страната “, съобщи комисар Марин Димитров.  

„ Има още две районни полицейски ръководства на територията на община Бургас, където са паркирани отнети коли. Предстои да бъдат докарани тук, с цел да може всички да са на едно място и да се охраняват по-лесно “, добави той.

„ На паркинга има и микробус. Шофьорът не е заловен да кара пийнал или дрогиран, а да вози мигранти “, разясни Лора Стаматис. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР